"Peluang keusahawanan telco ONEXOX. Bisnes yg paling santai2 dan LUMAYAN jangkamasa panjang"


 

Sebelum ni….. keuntungan berbilion ringgit dari bidang telekomunikasi hanya dimonopoli oleh syarikat-syarikat besar sahaja tetapi kini TIDAK LAGI!!! Melalui platform ONEXOX, orang biasa macam kita ni pun boleh mendapat sebahagian daripada keuntungan tersebut.

 

 

+

Percuma!!!

Sistem Pemasaran AutoPilot

+

Percuma!!! (Untuk Pakej Dealer Sahaja!)

Biz TopUp berkomisen tinggi,

setaraf Master Dealer..

yang bernilai RM300 di pasaran..

 

Dua biz dalam satu..

dua kali lebih jimat dan untung!!

 

Siapa anda? Sebenarnya peluang ini boleh disertai oleh sesiapa jua tanpa mengira usia, tanpa sebarang pengalaman...dan menariknya, modal cuma RM15... memang boleh sangat anda sertai...

Assalamualaikum dan salam sejahtera, Nama saya Yon dan anda boleh menghubungi saya di talian - 60106000835. Sebelum itu cuba lihat KOMISEN saya di bawah, samada saya menaja atau tidak.. Ia TIDAK pernah turun.. Dan saya baru bermula pada bulan MAC 2014..

Pendapatan saya terus meningkat setiap bulan.. Kerana pada masa tuan menemui website ini komisen saya terus meningkat setiap hari tanpa henti.. Impian saya seterusnya ialah meningkatkan PENDAPATAN PASIF saya setiap bulan ke 5-6 angka.. Tidak mustahil jika kita tidak berputus asa!

KEYAKINAN YANG LAHIR DARI FAKTA MANUSIA TERKAYA DI DUNIA

Carlos Slim Helu Berjaya Bersaing Dengan Bill Gates Walaupon Marketnya di Mexico Sahaja! Jadi saya yakin keuntungan sen-sen dalam bisnes telco ini boleh menghasilkan income lumayan.. Ayuh bersama kami DAFTAR Keahlian anda hari ini..

Percaya atau tidak, OneXOX telah melahirkan banyak usahawan telco tempatan yang menjana pendapatan pasif bulanan yang lebih besar dari saya sekarang ini! Jangan lepaskan peluang ke-emasan ini!

Bisnes Ini Adalah Bisnes Yang Terbaik

Dulu sebelum saya menghasilkan income bulanan seperti ini, nampak bisnes ini tidak masuk akal tetapi sekarang bisnes serendah RM15 ini boleh mengubah hidup saya!

Cuba anda bayangkan berapa untungnya syarikat2 telco ni.. RM2.6 bilion sebulan hasil yang mereka dapat..berapa pula kita dapat sejak guna handphone??

Sudah berapa lama anda guna hp dan sudah berapa banyak anda membazir duit mcm tu saja..yang kaya cuma tauke-tauke prepaid..anda dapat apa?

Pengguna HP di Malaysia seramai 37 JUTA dan jumlah orang yang dah join OneXOX baru 100 ribu orang..masih ada 36.9 juta lagi yang belum menggunakan OneXOX...

Anda pasti dah nampak peluang besar itu kan? Jadi apa tunggu lagi Tuan???

 

Jom kita sama2 kayakan diri sendiri pula

 

Kelebihan SImkad ONEXOX

Kelebihan 1 - Simkad Yang Murah, Hanya RM10
awekxox

CUMA RM10 SAHAJA DENGAN BAKI TERSEDIA RM5!

  • Kenapa perlu bayar lebih untuk mendapatkan Simkad Yang Murah dan Menjimatkan??
  • Anda boleh memilih sama ada ingin mengekalkan Nombor lama (MNP) atau memilih Nombor baru (SP).
  • Untuk Simkad Nombor baru (SP) terdapat Nombor VIP (Nombor Cantik) yang boleh dipilih (TERHAD). Untuk Simkad MNP anda akan dapat 28 bulan tempoh sah aktif secara PERCUMA!
  • Semua orang mampu! termasuk Golongan Pelajar pun mampu menggunakan OneXOX!
 
Kelebihan 2 - Short Call dan VoiceMail Hanya 5 Sen
Kebiasaan Telco lain mengenakan charge SEMINIT jika anda membuat panggilan kurang dari 10 saat, tetapi TIDAK di OneXOX, Kadar panggilan kurang dari 10 saat hanya 5 sen sahaja!

Bukan itu sahaja, jika orang yang anda panggil tidak berjawab, maka panggilan anda akan masuk ke voicemail. Charge panggilan ke voicemail untuk telco lain sangat tinggi! lihat perbezaannya di Jadual perbandingan harga dibawah:

Realitinya Jutaan Ringgit telah dibazirkan dengan hanya panggilan yang dijawab! Tetapi jangan bimbang, selepas tukar anda terus boleh jimat! :)

 
Kelebihan 3 - Plan yang Flexible

Di OneXOX terdapat 2 jenis Baki Akaun Kredit. Iaitu akaun DA dan MA:

  • * Akaun DA (Dedikasi) = Panggilan dan SMS kadar Rendah/Murah.
  • * Akaun MA (Utama) = Langganan DATA Internet, Perpindahan Kredit, Juga boleh digunakan untuk Panggilan dan SMS sekiranya jumlah kredit anda di akaun DA habis.

- Setiap kali panggilan atau SMS dibuat, Jumlah kredit didalam akaun DA akan ditolak terlebih dahulu sehingga habis, kemudian barulah Jumlah kredit didalam akaun MA digunakan.

- Di OneXOX menggunakan 2 kaedah block, iaitu cas dikenakan mengikut penggunaan serendah 10 saat, dan 30 saat sahaja! Sebagai contoh, jika anda masih mempunyai baki kredit akaun DA dan anda membuat panggilan kurang dari 10 saat anda hanya akan dikenakan cas 5 sen sahaja!

Tetapi jika anda membuat panggilan kurang daripada 30 saat anda akan dikenakan cas 7sen sahaja. Untuk 30 saat yang berikutnya anda akan dikenakan cas 8sen sahaja. Untuk 30 saat seterusnya anda akan dikenakan cas 7 sen semula.

 
Kelebihan 4 - Friend & Family ke Semua Rangkaian

Tidak kira rakan atau keluarga anda pakai telco apa, Anda boleh aktifkan Plan ini dan menikmati penjimatan 6 sen panggilan setiap 30 saat dan 2 sen sms.
 
Kelebihan 5 - Internet Berkelajuan Tinggi 4G LTE

* Kelebihan ketara dalam OneXOX ialah Internet "Unlimited Speed" iaitu tiada Catuan Kelajuan Internet samada off-peak atau Peak-hour.

* Di OneXOX tiada Internet Data "Pay Per Use". Sekiranya koata data telah kehabisan koata, maka tiada akses internet pay per use (sedut duit dalam diam) seperti yang diamalkan oleh kebanyakan Telco lain di Malaysia

* Anda akan dapat apa yang anda bayar dengan Data internet berkelajuan tinggi.

 
Kelebihan 6 - 1800 SMS PERCUMA (150 SMS setiap bulan)

* Sebagai penghargaan, syarikat memberikan 1800 SMS percuma kepada pengguna baru Prepaid Murah OneXOX dalam rangkaian yang sama.

* 150 sms akan diberikan setiap bulan secara percuma sehingga 12 bulan.

 
Kelebihan 7 - Tempoh Sah 28 Bulan PERCUMA

 

Jika anda memilih menukar nombor anda yang anda pakai sekarang kepada OneXOX, anda layak untuk menerima 28 Bulan Tempoh Sah Aktif!

 
Kelebihan 8 - Tempoh Sah Aktif dikira dan di Kumpul.

Tempoh Sah Aktif akan dikumpul setiap kali anda topup. Ini bermakna tempoh sah yang baru hanya akan bermula daripada tarikh luput tempoh sah topup yang dibuat sebelumnya.
 
Kelebihan 9 - User Berpeluang menjana pendapatan pasif!!

Sejak anda menggunakan telephone bimbit, bilakah tarikh anda mendapat bayaran daripada syarikat telco anda sekarang?

Mahukah anda menggunakan telco yang membayar kepada anda?

Jawapannya hanya di OneXOX sahaja anda akan mendapat Penjimatan dan Bayaran daripada syarikat!!

SILAP-SILAP Kos panggilan, Internet dan SMS anda menjadi percuma dalam Plan ini!

Anda cuma pengguna biasa, dan rekeman/ajak rakan anda beli simkad melalui dealer anda, maka anda akan dapat insentif 6% daripada jumlah topup pengguna yang anda perkenalkan pada dealer anda.

 

 
 
Daftar SEGERA hari ini.. dan kami akan Terangkan LEBIH LANJUT dan BANTU ANDA untuk BERJAYA BERSAMA KAMI.

 

Lihat Mudahnya Menjual Simkad Onexox!!! Hanya RM10

 


 
     
Login ID :
Password :
   
    Lupa password?


XoxPrepaid
Tel: 60106000835
Email: [email protected]


  XoxPrepaid (171)
  admin (74)
  erinatan (19)
  Shaz (18)
  cikguaffi (12)
  tarich (11)
  daftarxox (8)
  haba (7)
  abuzarrin (7)
  khazanahcyber (7)
  khusaini (6)
  linangabi (6)
  Jutawangroup63 (6)
  cahayabulan (6)
  murahnya (6)
  fezlilee75 (6)
  firdaus (5)
  Onexox (5)
  zulthor (5)
  SADDIA71 (5)

Dapatkan tempoh aktif selama 28 Bulan

PERCUMA Web Autodownline

Team Kami

Taklimat Peluang Perniagaan Telekomunikasi bersama OneXOX

X4 ALCATEL ONETOUCH UNTUK DI MENANGI...!!

TALIAN DEALER CARELINE

[ More news ]

Jumlah Ahli 566
Jumlah Visitor
Jumlah Online 5 online

Isseven
[ KEDAH ]
2016-09-23 22:08:48

0230041000197299
[ KEDAH ]
2016-09-23 21:57:39

FUAD
[ PERAK ]
2016-09-18 01:21:37

Syazwan99011
[ PERAK ]
2016-09-16 11:43:17

NAJIHAH
[ TERENGGANU ]
2016-09-15 05:44:31

solehsapari
[ NEGERI SEMBILAN ]
2016-09-10 04:22:19


Untuk sebarang masalah sila SMS/WhatsApp admin di talian +60106000835

Website Syarikat : www.onexox.my
 
Website SelfCare : selfcare.xox.com.my
 
Web Login Sahabat/Pengedar : onesys.onexox.my
 
XOX POS : XOX Login



 

 

 
 
   

Mungkin anda sedang berfikir "Boleh ke aku buat biznes ni? Ada tak orang nak ikut aku? Produk ada orang nak beli tak?"

Sebenarnya anda tak perlu risau. Anda bukannya mempromosikan Produk bukan-bukan. Anda hanya promosikan simkad sahaja. Semua orang tahu simkad itu apa. Kerja anda hanya rekemen saja. Jika mereka suka, maka ok lah. Jika mereka tak mahu jadi usahawan pun tak apa jadi pengguna sudah cukup. Anda tetap akan dapat komisen dari topup mereka.

Jika anda rasa jual simkad tak glamer, atau malu, anda rugi. Biar malu buat bisnes JANGAN MALU SEBAB XDE DUIT. Ikut sahaja kami, buat cara kami betul2 kerana anda takkan rugi apa-apa pun!